header
 
projecten fotografie over_mij
logo            
           
 
 
           
ga_terug
over mij
       
   

Veelzijdig en creatief...

Na mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU in Delft ben ik aan de slag gegaan bij Van Zandbeek Kroese communicatie en gedrag in Amstelveen als creative consultant en ontwerper. Aangezien het een klein bureau was had ik meerdere taken en was ik vaak zowel ontwerper als consultant, art director en projectmanager. In drie jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing, communicatie en branding bij verschillende grote en kleine zakelijke klanten in diverse branches.

Deze ervaring heb ik tijdens 1,5 jaar in Australië verrijkt met art classes aan het Brisbane Institute of Art. Terug in Nederland heb ik kort bij Fabrique gewerkt als projectleider. Daar kwam ik er achter dat ik me veel liever bezig houd met de creatieve en inhoudelijke kant van de projecten dan met puur het managen eromheen en heb ik in juni 2010 besloten om voor mezelf te beginnen als creative consultant én fotograaf. Ik houd ervan creatieve oplossingen te bedenken voor diverse vraagstukken. Of het nu gaat om positionering, een huisstijl, het schrijven van een marketing en communicatieplan of het ontwerpen van een website of een product. Van een aantal van mijn projecten is een impressie te bekijken op deze website.

 

Liefde voor fotografie...

Fotografie is al jaren mijn hobby. In 2010 besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Na de basisopleiding aan de Fotoacademie volg ik nu de Master tot Fotografisch Specialist in Rotterdam. De foto van mij is genomen door Hermine Oosterwijk.