header
 
projecten fotografie over_mij contact
logo            
           
 
 
           
terug

TTA International
       
  TTA_webdesign_home
 
       
home TTA International
 
     
     
     
 
TTA_webdesign_Learning Solutions
TTA_webdesign_solutions
 
  home TTA Learning Solutions (one page) solutions uitgelicht pagina's
     
     
   
 

TTA Learning Solutions is expert op het gebied van leeroplossingen in de automobiel industrie. In 2014 heb ik voor TTA LS de communicatiestrategie voor de komende 2 jaar bepaald met als doel TTA LS uit te laten bloeien tot een organisatie die in de branche gezien wordt als de belangrijkste 'challenger' en met 1 duidelijke visie op het gebied van training en innovatie. Door middel van gedegen onderzoek (interviews met medewerkers en klanten, concurrentie-onderzoek) heb ik de pijlers van het onderscheidend vermogen van TTA in kaart gebracht. Deze pijlers hebben geleid tot een herpositionering van TTA Learning Solutions ('next-step learning solutions') en dienen als paraplu bij het uitrollen van de communicatiestrategie en het laden van de imago en reputatie van TTA. Eén van de eerste punten op de agenda was een nieuwe look& feel voor de verouderde website.

Grote wens was een website van deze tijd. Liefst een one-pager. Gezien de verschillende business units en de hoeveelheid 'solutions' zijn het 4 one-pagers geworden (TTA International, TTA Learning Solutions, Detachering en Engineering) en zijn er aparte pagina's gekomen voor de diensten van TTA, de zogeheten 'solutions'.

De fotografie op de website is gemaakt door TTA-medewerkers Freddy van Nispen en Joep van Drunen.

     
logo_cv TTA International / herpositionering / marketing- en communicatieplan, herpositionering, functioneel en visueel ontwerp website / in opdracht van Boost Resulting / teksten door Henk Hanssen, ontwikkeling website door Websols / 2014 - 2015