header
 
projecten fotografie over_mij contact
logo            
           
 
 
           
terug

LaBóo teamtraining and facilitation
       
           
 
       
  LaBoo_visitekaartje_vz
   
 
     
  LaBoo_dna  
     
  LaBoo_briefpapier
LaBoo_trainingskaartje
   
   
 

Voor teamtrainer, facilitator Bernadette Soons deed ik marktonderzoek en bepaalde ik de pijlers van haar onderscheidend vermogen. Tevens adviseerde ik haar bij de naamgeving van haar bedrijf en ontwikkelde ik de huisstijl.

De naam LaBóo is afgeleid van de naam 'Boo' die voor haar een speciale betekenis heeft. Daarnaast doet LaBóo denken aan een'laboratorium', wat mooi aansluit bij haar werkzaamheden als teamtrainer. De deelnemers zijn als het ware de 'ingrediënten' of deeltjes in het 'onderzoek', LaBóo is de katalysator van de groep en de chemie die ontstaat zorgt ervoor dat het potentieel van de groep naar boven komt én benut wordt.

Het dna is een visuele weergave van de kernwaarden van LaBóo. Bovenaan de pagina ziet u het ontwerp van het visitekaartje. Onderaan links het briefpapier en rechts de achterzijde van een trainingskaartje.

     
logo_cv LaBóo / Advies bij de ontwikkeling van het merk, marktonderzoek, positionering en ontwikkeling huisstijl / logo, visitekaartje, trainingskaartjes, briefpapier / 2012